Even voorstellen. Mijn naam is Wi-ja Boelhouwers, moeder van vijf kinderen die allemaal al zijn uitgevlogen. Twee dagen per week sta ik voor de klas op een basisschool en daarnaast heb ik mijn eigen kindercoachpraktijk: waardevol-kindercoaching. Tijdens de coronatijd hebben mijn man en ik veel gewandeld. Wat is het heerlijk om buiten te zijn, te genieten van de natuur en de rust. Als je ergens over na blijft denken en je gaat wandelen kom je vaak eerder tot een oplossing en of tot nieuwe inzichten. 
Al een lange tijd bestond het verlangen om in het coachen ook iets voor vrouwen te kunnen betekenen. En al wandelende en dit overpeinzend dacht ik: dit is het!!! Daarom heb ik een opleiding voor wandelcoaching op HBO-niveau afgerond. Voor verdere studie en opleidingen verwijs ik naar mijn Linkedin-pagina:

WANDELCOACHING voor vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Misschien eenmalig of voor anderen misschien wat langer. Vrouwen die worstelen met stress, zelfbeeld, opvoedingsvragen of andere dingen. 


Dus als je graag