Een coach traject begint altijd met een telefonische kennismaking gratis (25min.). Als we daarna samen besluiten een coachtraject in te gaan nodig ik je uit voor een intakegesprek, deels in mijn praktijk en even proeven aan de wandelcoaching met een uitstapje in de natuur vlakbij. Daarna beginnen we met het coachingstraject in de natuur tijdens het wandelen. Per sessie kijken we wat nog nodig is en wanneer we af kunnen ronden. Meestal zijn vijf sessies voldoende. Omdat fotograferen een hobby van me is zal ik tijdens de wandelsessies foto’s maken van wat we tegenkomen: symbolen, de uitzichten etc. zodat je aan het eind van het coachingstraject een mooi digitaal document hebt van de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt.
• Telefonische kennismaking: gratis
• Intakegesprek: € 25,-
• Eenmalige wandeling € 55,-
• Pakket bestaande uit vijf sessies (intake plus 4 wandelingen) € 220,-

Voor telefonisch contact: 0648941624 Maar aanmelden via de mail kan ook: ⇒ waardevol-wandelcoaching@outlook.com Alle prijzen zijn inclusief materialen en voorbereidingstijd. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Het BTW nummer is: NL001395093B13 

Betaling contant of overmaken binnen 8 dagen onder rekeningnummer: NL39INGB0007862817 t.n.v. Waardevol – Kindercoaching o.v.v. factuurnummer. De in rekening gebrachte bedragen dienen uiterlijk op de eerste trainingsdag te zijn voldaan.